Foto hut Alblasserwaard

Sharing is caring!

Fotohut Alblasserwaard.

Een website waarmee we u willen informeren over onze fotohut. Fotohut Alblasserwaard is de eerste en ook de enige fotohut in dit prachtige gebied. De fotohut staat op privé gebied en bied plaats aan maximaal 3 personen / fotografen. Vanuit een luxe stoel kunt u onstspannen fotograferen. Ook aan het comfort is gedacht, zo is de hut voorzien van stromend water, elektra, toilet en koffiezetter. Voor de hut wordt regelmatig gevoerd om de diversiteit aan vogelsoorten  voor de hut zo groot mogelijk en stabiel te houden. Ook is er voor de hut een waterbak op ooghoogte gebouwd zodat er ook foto’s met reflectie in het water kunnen worden gemaakt.
Rest ons niets meer dan u veel kijkplezier toe te wensen met het bezichtigen c.q. bezoeken van onze site en uiteraard het het fotograferen vanuit onze hut!

Ik ben er een maandag geweest het is een mooie hut maar zoals bij veel hutten is de deur niet zo best veel tocht is voor verbetering vat baar maar voor de rest geen klagen zeer ruim wc en koffie als je dat wil en een kachel is ook niet gek.

Ik moest wel wennen aan de doorsteek voor de lens je moet namelijk langs je lens heen kijken voor opservatie  maar met een beetje gewenning gaat dit prima.

Gerrit en Andre geweldig wat een mooie setting.

 

Geef een reactie