Han Bouwmeester Fotohutten

Sharing is caring!

Han Bouwmeester fotohutten.

Han Bouwmeester Natuurfotografie (HBN) is de grondlegger en pionier van het bouwen en verhuren van schuilhutten waaruit fraaie foto’s te maken zijn van vogels en andere dieren.

Als natuurfotograaf droom je van een eigen schuilhut. Helaas is het in een land als Nederland nauwelijks mogelijk om toestemming voor iets dergelijks te krijgen. Daarnaast is een geschikte plek alleen niet genoeg want de locatie moet vrijwel elke dag bezocht worden; denk aan het voeren en het bijhouden van de waterstand.
Om aan de enorme groep mensen tegemoet te komen die natuurfotografie als passie hebben maar zelf om welke redenen dan ook niet in staat zijn om eigen plekjes te zoeken en in te richten, begonnen we jaren geleden als eerste in de Benelux, met het bouwen en verhuren van foto schuilhutten op absolute topplekken.

De ruim ingerichte en geluid absorberende hutten in het oosten van Nederland zijn zo aangelegd dat u onder andere een fraai laag standpunt heeft wat uw foto’s net dat beetje meer geeft. Inmiddels hebben we een breed scala aan fotohutten in bos-, heide-, en watergebieden.

Op het HBN-Forum bieden we de fotografen de kans hun ervaringen en beelden te delen. Van elke hut afzonderlijk is een mooi en actueel overzicht te zien van de resultaten.

Bron: Han Bouwmeester.

Ben zelf al in div hutten geweest ze zijn comfortabel en netjes onder houden en je kunt er ruim met drie mensen in.
Het is geen straf om er de gehele dag in te vertoeven niet voor de prijs en ook niet voor de locatie en als er veel vogels zijn is het helemaal een fijne bezigheid.
Het is voor een ieder aan te raden om er eens heen te gaan mits je van vogels houd om ze te fotograferen.

 

 

 

Geef een reactie