Vogelhuis Drunen

Sharing is caring!

Vogelhuis Drunen

Is gelegen op een privaat terrein aan de rand van
Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen

Vormgeving hut
Vormgeving hut
De hut is ca. 2×2 meter en biedt comfortabel plaats aan 2 personen. Er wordt gefotografeerd door speciaal spiegelglas van  180×40 cm. De hut is ingegraven en er wordt net boven het waterniveau gefotografeerd, op ooghoogte met de dieren.

Comfort en accessoires
Zeer comfortabele bureaustoel Spiegelglas kapstok Fotograferen vanaf een slider systeem Hut kan verwarmd worden (inbegrepen in de prijs)

Drinkvijver
De drinkvijver is een uniek concept. Het is een enorm grote vijver van ca. 28.000 liter! De onderscheidende factor van Vogelhuis Drunen. Doel van het ontwerp (net als Vogelhuis Rucphen) is te zorgen dat de foto’s zo natuurlijk mogelijk zijn en het gevoel van ruimte uitstralen, of beter gezegd bij deze vijver: oneindigheid. Niet de standaard “schuilhutfoto” dus. De vijver is 4,5 meter breed en 20 meter lang. De eilanden waarop gefotografeerd wordt, liggen op ongeveer 5 meter vanaf de hut. 2 stuks van 1,5 meter breed aan iedere kant. In het midden is een ruimte van 1,5 meter vrij gehouden voor de wasplaats van de vogels. Achter deze wasplaats ligt dus nog 15 meter water, die zeer spectaculaire achtergronden en effecten geven aan de vogels die hier gaan zitten.

Maandag naar dit vogelhuis geweest prachtige èèn mans hut met een hele mooie zetting en heel veel groen, de vogels lieten zich niet erg zien maar dat wist ik al van Gerwin de eigenaar maar het was toch genieten en heerlijk rustig we gaan gouw weer.

Drunen
Drunen

Geef een reactie